Wat we in 2017-2017 allemaal beleefden in onze school

 

 

 

 

1 september  -  Week van de mobiliteit  -  Scholenveldloop  -  Bezinning kleuters  -

 

 

11 oktober: kleuterbezinning

De kleuters kwamen samen voor een korte en speelse bezinning rond het jaarthema. Sommige juffen dachten geen schatten te kunnen vinden…tot ze opeens erg dichtbij, toch heel wat schatten van kleuters en schatten van juffen vonden…en ze kwamen tot de ontdekking dat die samen vertoeven in schatten van klassen…

Onze school zit dus echt wel vol met schatten…

We willen er dit schooljaar alvast "een schat van een schooljaar van maken…door samen op ontdekking te gaan…"

 
 

 

 

 

 

 

29 september: scholenveldloop

Eind september is het en dan is het scholenveldloop.

Onder het motto “deelnemen is echt nog belangrijker dan winnen” verschenen de kinderen van het Sjibke ontspannen aan de start.  Het weer was uitstekend, de sfeer ook.  Met het idee “we doen wat we kunnen”, zette iedereen zijn beste beentje voor.  Na een rustige start zag je dat iedereen zijn uiterste best deed om zo snel mogelijk  naar de aankomst te rennen.  Anderen namen hun tijd en liepen op een rustig tempo  gans het parcours af.  Dat mocht, want volhouden op eigen tempo was de boodschap.  Wie talent had om te winnen liet dat ook zien en kwam als eerste aan.

Proficiat aan alle gemotiveerde kinderen van het Sjibke;  jullie hebben dat  super gedaan!

 

Naar boven

 

 

Week van de mobiliteit:  18 tot 22 september

Het is dan ook verkeersweek op onze school. Er worden heel wat leuke “verkeers”activiteiten georganiseerd. Op vrijdag 22 september is het “strapdag”. (Stap-enTrapdag). We dansten samen op het lied van de “STRAPdag”.

Maar u vindt natuurlijk nog veel meer op onze klassenblogs....
 
Naar boven

 

 

 

 

 

 

1 september 2017

Joepie, weer een nieuw schooljaar. Een nieuwe klas, nieuwe juf/meester, nieuwe vrienden,… We willen jullie alvast verwelkomen na een mooie zomervakantie en we zijn er allen klaar voor om er een fijn en leerrijk schooljaar van te maken.
Vandaag zetten we ook ons nieuw jaarthema in: "Dwars door alles heen, allemaal schatten…" Je gaat het dit schooljaar wel merken: we gaan op zoek naar schatten. Schatten in onszelf, schatten van mensen, schatten van boeken. We gaan de volgende 10 maanden samen op avontuur. We trekken onze stapschoenen aan want we mogen op schattenjacht gaan. Doe jij ook mee?

 
Naar boven